tjugonionde augusti

2008-08-29 † 14:32:16
jaha, då var man sjuk , eller va man ska kalla det, mår i alla fall piss som fan, känns som att min mage ska vända sig ut & in och att mina inälvor ska smetas ut över hela golvet, mums på det.

Har precis klickat hem dom här två par skorna :
inte för att jag förtjänar dom för fem öre eller är i behov av nå mer skor, men man måste få skämma bort sig själv när man är nere.

- Ikill3dbarbie ( I miss you.)

tjugofjärde augusti

2008-08-24 † 18:59:14
Snacka om att allt kan vända på en 5-öring. Senast i går kändes drömmarna om dig så in i helvete långt bort & nu kanske du till & med blir min med lite tur! Trodde jag drömde i morse när mamma ringde & berättade vad hon & pappa hade kommit fram till & jag trodde ärligt talat att jag skulle svimma. Nu är det bara upp till styrelsen om dom går med på det eller inte, så håll alla tummar ni har!

- ikill3dbarbie (you're my angle.)

tjugoandra augusti

2008-08-22 † 22:04:32
Jag vet precis vad jag vill, jag är helt säker. Har gått runt & tänkt på det här varje dag i lite mer än en vecka nu (& dessutom nästan hela sommarlovet), och för en gångs skull vet jag verkligen vad jag vill. Men när man väl vet vad man vill så är det alltid nått som sätter käppar i hjulet på en. Hur ska allt gå ihop, jag kommer få lov att slita arselet av mig om jag ska få det att funka & jag vet inte om jag har styrka till det. skola, jobb, läxor, pojkvän, vänner & dig? orkar jag verkligen det? eller tar jag mig vatten över huvudet?  

None


allt går utför just nu. Är bara första veckan i skolan & jag har redan skitit i en lektion, jag kommer inte palla hela året om jag ska må så här. Just nu känns det som om jag skulle vilja prata med vissa av mina lärare & fråga om jag kan försöka fixa så mycket i skolan hemifrån, hemstudie typ. För det finns inget som är så förjävligt som när man känner sig så in i helvete hopplös & hemsk & så ska man försöka vara trevlig & på topp på det också, det funkar snart inte längre. Och jag går hela tiden på helspänn och är livrädd för att få ett sånt där extremt sammanbrott som jag fick i går, som tur var jag hemma då, grät i flera timmar. två gånger i skolan räcker, jag vill verkligen ses som stark, jag vill inte visa hela skolan att jag är svagast i världen, nej tack. Så just nu hade det kännts bäst att få plugga hemifrån & slippa träffa folk.

I try to laugh about it, cover it all up with lies,
I try and laugh about it, hiding the tears in my eyes.


- Ikill3dbaribe (This life hasn't turned out quite the way I want it to be.)


trettonde augusti

2008-08-13 † 19:58:42
Jag saknar dig & skulle kunna göra vad som helst för att få ha dig hos mig!
Chelisia, du är den rätta för mig!JAG ÄLSKAR DIG!

RSS 2.0