Ja jag är pappas flicka, så in i helvete att jag är.

2008-01-20 † 19:01:04
Dagen i sig har vart rätt slapp. Började med att jag försov mig till halv 12, skulle vart i stallet 9. Så gjorde mig i ordning & åkte upp till stallet för att kolla på sista gruppen på louise träningen. Sen hem & laga lite mat för att sedan sitta här nån timme & nu ska jag äta lite efterlängtad kaffe glass & sen blir det till att åka tillbaka till vansbro.

Blir snart till att flytta igen, bara två veckor kvar. Ska flytta ihop med Pilski, ska bli så jävla gött! Så ska väll snart börja städa ihop mina grejer i fall det kommer nån och vill kolla på min lägenhet, kan ju vara bra om det ser lite städat ut i alla fall.

There were times when I did hate you
And I wished that you were dead
But I tried to valuate you
And see the good in you instead


You're the reason I am living
And to you I owe a lot
And I'm happy for what you've given
You're everything I've got


Oh I miss you
I always will
I love you still, 
Chelisia <3


- Ikill3dbarbie (One good thing about music is, when it hits you, you feel no pain!)

Spela dina kort rätt & du kan bli lyckligast i världen.

2008-01-19 † 23:55:59
Man brukar säga att antingen har man otur i kärlek & tur i spel eller tvärtom, men kärlek är väll också ett slags spel med regler & så mycket man kan vinna om man bara spelar sina korten rätt & dom flesta "spelar" för att vinna, men sen finns det även dom som feg-spelar lite eftersom rädslan av att förlora alltid finns där. Ja Det ligger så mycket mer än en hundring & äran i potten, här kan det handla om livslång kärlek. Så va inte rädd för att spela, som man hörst så många gånger; den som är med i leken får leken tåla.


Blir fan gråtfärdig när jag ser dig, så ser så förjävlig ut. Jag vill bara kidnappa dig & gömma dig under min säng! & det räcker inte att du ser förjävlig ut nä då är det nån jävel som har vart och klippt i din man & pannlugg. Jag blir så jävla arg, du som va så fin innan jag slutade. FAN!
Without you, I'm like a bird who lost its wings. Chelisia, jag älskar dig <3!

image20


blir så jävla less på mig själv, orkar inte med mig själv. Är inne i en sån där svacka igen när jag inte tycker nått är kul, tycker inte änns det är kul att rida & jag vet att det är det bästa jag vet annars & jag älskar det som fan. Men varför blir det så här? jag hatar att inte ha ork, jag hatar att inte känna någonting, jag hatar att vara en sån tönt.

Dagens låt: Rehab-Amy Winehouse

-Ikill3dbarbie (Our scars remind us that the past is real.)

Pappa, jag älskar dig! <3

2008-01-05 † 14:22:57
image19

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33557&a=1015133&from=rss

Änglavakt !
<3

RSS 2.0