Ett steg framåt två steg bak.

2007-11-09 † 20:16:38
Sitter hemma i Mora & är lite små krasslig, men jag håller i alla fall på att bli bättre. Tappade rösten där ett tag. Men nu är det som sagt på bättrings vägen  & det är jag glad för.

Känner att min blogg är väldigt tråkig, eller rättare sagt ointressant. Skriver aldrig nått vettigt, men jag har inte bett någon att läsa, skriver mest för att få skriva av mig lite. så du behöver inte läsa om du inte vill.

Har stallet i helgen också, eller bara söndan eftersom Sanna är så jävla bäst & tar lördan, 1000 tack!

Nä nu ska jag mysa med mamma, vi ska äta glass tills vi spyr! min mamma är bäst.

- Ikill3dbarbie (Don't tell me you love me and act like you don't.)

Det jag ser är inte det jag en gång såg.

2007-11-06 † 18:21:39

Har vart ledig i dag, har vart till sjukhuset & kollat lite grejs. Kanske måste börja äta pensilin, får se om en månad hur de blir.

Jag & Hanna va pluggisar till 1000 i går, satt me Oden arbetet från halv 5 till 9, sen gav vi upp & kollade på tv till tolv. Och eftersom hanna va så trött sov hon på min soffa & Nero på mitt golv. Blir väll att plugga Oden i mån också, så vi får det klart till på fredag.

Håller på att bli sjuk igen, är alltid sjuk nu för tiden, va aldrig sjuk innan jag flyttade till vansbro & nu är jag fan sjuk 24/7. Och då kan jag inte påstå att man känner sig så pepp på att göra allt som ska vara klart i skolan den här veckan, de är typ hur mycket som helst.

Jag vet att jag inte är samma person som jag en gång var, och det ber jag om ursäkt för, men jag hittar inte tillbaka till dom roliga minnena jag levde på, och inte heller kan jag hitta tillbaka till den glada & starka personligheten, nej, jag tror jag har tappat bort den personen. Nu försöker jag bara att titta framåt & hoppas på att jag hittar någon bättre & ännu starkare som klarar av sånt jag just nu inte klarar av. Nej, jag klarar ingenting just nu, jag är svagare än jag någonsin vart.
Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller.

Jag vill så gärna bara berätta allt för er, men de går inte, jag vet inte hur jag ska säga det. & Sandra tack för att du förstår att jag inte kan prata om de,  som du sa i skolan: Om jag inte hade förstått att du verkligen inte vill/kan prata om de hade jag tjatat ihjäl dig. Och det är faktist ganska sant, du är rätt duktig på de, haha.  

- Ikill3dbarbie (Keep on moving, no dog can piss on a driving car.)


Jag vet ingenting just nu, det är du som har svaret.

2007-11-04 † 21:35:10
Jag vet inte vad jag ska tro, är det verkligen sanningen jag hör ? Eller vill du inte erkänna för mig hur det är, eller kanske inte änns för dig själv ? Jag får en känsla av att du fortfarande har känslor kvar för henne & om du har de så kanske det är bäst att jag tar ett kliv tillbaka. Jag vet ingenting just nu, det är väldigt jobbigt att inte veta, snälla säg hur det är.

Har försökt skriva svenska uppsatts ett tag, men jag har för mycket tankar i huvudet för att de ska bli bra, så jag lägger det åt sidan ett tag & försöker på nytt i morgon.

Someday I'll be happy,
will someone tell me when will that be?
Somewhere I lost track of what's right
and now I'm stuck on the sidelines,
what doesn't kill you makes you stronger,
not gonna take it any longer,
it's time to take back control of my life.


- Ikill3dbarbie (I started out alone and in the end that's where I'll be.)

Lite för mycket av det goda.

2007-11-04 † 14:49:45
Ja fy fan vilken maskerad de blev, kunde inte ha blivit bättre. Först va de förfest hos Jessica & sedan vidare till nån maskerad i folkets hus. De va riktigt kul. Men sen drog ju alla ja va där med så jag frös så jävla mycke så jag hamnade på raggarklubben, haha.  Så jag lyckades väll fixa skjuss därifrån vid 5, med Viktoria Erikssons mamma, en av lillsyrrans kompisar, haha.

Men de blev väll lite för mycket av de goda så att säga, blev en hel jävla liter, så jag kan ju säga att jag va något full, kanske lite för full. men va fan jag hade kul, i alal fall va jag minns, haha. Men de blev väll att jag gjorde saker jag inte skulle ha gjort, men jag kan inte säga så mycket mer än att gjort är gjort.

Va utklädd till marilyn monroe & jag tror jag va rätt lik eftersom folk jag inte änns kände kom fram till mig & sa Hej marilyn. Håret blev så jävla bra när Bella fixade det, blev fan precis som hon hade, tack bella för hjälpen.

Men nu ska jag väll plugga lite, behövs verkligen.

And I wanna believe you
When you tell me that it'll be ok
Yeah, I try to believe you
But I don't.-Ikill3dbarbie (I just need to know that I can breathe.)

Maskerad!

2007-11-03 † 13:38:59

Åkte till vansbro i torsdags och träffade Sonny, Linus & Linda en sväng. Sen på fredan, blev de film me Sonny, hann inte se klart eftersom Pappa kom och hämtade mig. Så nu är jag i Mora igen.

Blir maskerad i kväll me alla roliga människor :D Ska bli så jävla kul. Blir till att va marilyn monroe för min del, kanske inte de roligaste, men jag kännde för att klä ut mig till min idol.

Men nu ska jag hoppa in i duschen & sen börja göra mig klar för i kväll.

- kill3dbarbie (Everyday I fight a war against the mirror, I can't take the person staring back at me.)


RSS 2.0