Alla jävla minnen äter upp mig innifrån.

2007-08-24 † 23:19:25
Är hemma i Mora över natten, ska till Borlänge i mån bitti & sen blir de Vansbro igen. Köpa nya stövlar på Abiouse & kika lite på kupolen, nu när jag fått lön & allt (:

Jag trivs som fisken i vattnet i Vansbro, känns helt rätt.

Fan, jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, för jag vet inte vad det är som drar mig neråt. Allt känns ju så bra med Vansbro & allt, men varför är jag inte nöjd? Det känns som att det är nått som fattas, men inte fan vet jag vad. Fuck, jag hatar det här! Känns som jag bara sitter här & skriver massa skit om nå känslor som inte finns, men det kanske är just det, att känslorna inte finns? är det de som fattas? jadu, jag vet faktist inte.
 
fan fan fan, har dessutom haft huvudvärk i en vecka nu, känns som allt som jag lämnat bakom mig kommer i kapp mig, för jag vet klart & tydligt varför jag har huvudvärk, jag har varit där förut. & jag orkar verkligen inte med det just nu, jag stog ut med det i ett helt jävla år förut & nej, jag kommer inte acceptera det igen. När jag som mest bara vill komma framåt i livet känns det mer som två steg tillbaka.

Jag saknar Chelisia så in i helvete, vill hinna upp till stallet nån dag, men de lär väll inte bli försen om två veckor. Gumman, du kommer alltid va den bästa för mig. <3

I hope you know, that this has nothing to do with you,
It's personal, myself and I,
we've got some straightenin' out to do,
and I'm gonna miss you like a child misses their blanket,
but I've got to get a move on with my life,
It's time to be a big girl now,
And big girls don't cry.


Dagens låt: Misery Business - Paramore

- Ikill3dbarbie (There's another world inside of me.)

Ljug och kyss mig hårt en sista gång.

2007-08-19 † 11:16:08
Då bär det av till Vansbro, på riktigt.
Så det kommer nog bli rätt tyst från mig här eftersom jag inte har tillgång till dator. Så de blir väll att skriva när jag är hem på vissa helger & om jag har tur så kanske dom har datorer i skolan man kan låna. (:

- Ikill3dbarbie (if you can't talk to me why should i stay?)

Lita på sanningen, och kväva all gråt.

2007-08-18 † 18:43:10
Dagen i sig har väll inte vart så spec, bara tråkat framför datorn till & från mest hela dagen. Men nu på kvällen köpte familjen hem lite kinamat & myste lite. (: Och så hoppas jag på film mys lite senare. Sista kvällen i Mora kunde inte bli bättre, min familj är guld värd <3

Just nu känns allt på topp, men ändå har man den där tanken gnagandes, att inget varar för evigt. & av egen erfarenhet så vet jag att det stämmer väldigt bra. Huvudsaken är att man tar vara på det som händer här & nu, sen får framtiden se ut hur den vill, men det är inte dagens problem, det är morgondagens.

Att kämpa mot sig själv, för att klara av att ta sig över kanten mot någonting annat. Fast att veta, att ju längre upp man kommer, ju längre bort från det jobbiga, desto hårdare faller man .. När man tappar taget.


Dagens låt: On the radio - Regina Spektor

- Ikill3dbarbie (It's time to be a big girl now, and big girls don't cry.)

Lite hjälp skulle inte skada.

2007-08-17 † 15:06:14
image6image8image9

image10

image11

image12
Ja, vilken ska man köpa?

Du ska se ut som torkat revbensspjäll.

2007-08-16 † 18:03:42
Det är sjukt hur dagens ideal ser ut. Det kan inte va meningen att man ska se ut som ett vandrande skelett, det kan inte vara meningen att storlek 38 ska anses som tjock. Så vart är världen egentligen på väg?

Att se kändisar smala som pinnar på  tv:n, i tidningar & lite varstans kan inte vara bra för någongs sinne, visst många kanske påstår att dom inte tar åt sig av det dom ser eller att dom inte bryr sig om att idealet bara blir smalare & smalare, men jag tror faktist att dom flesta får en liknande tanke: "duger jag som jag är? Eller måste jag se ut som dom?"  Ja, jag tror dom flesta någongång har fått upp den tanken & många kan nog släppa den lika snabbt, men det finns även dom som aldrig släpper den & jämt har den gnagande i bakhuvudet. Hur ska dom någonsin förstå att dom duger som dom är, när alla kändisar & även skyltdockor bara blir smalare & smalare, hur ska dom då förstå att dom inte måste hänga på "trenden" att också bli smalare? 

När ens kompis som har storlek 34 står & säger att hon är tjock & måste gå ner i vikt, då kommer tankarna väldigt snabbt upp, om hon är tjock, vad är jag då ?
Tänk er för.


image5
Är det verkligen så här dagens ideal ska se ut?


Blev film kollning me Sandra igår, raise your voice & huset fullt igen. (: Tack för sällskapet <3

Dagens låt: Someone's watching over me - hilary duff

- Ikill3dbarbie (There's another world inside of me.)


Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll.

2007-08-15 † 17:39:44
Tråkigaste dagen på länge .__. Började med att mamma väckte mig vid 11, satt mig vid datorn lite sen gjorde jag mig klar & så åkte vi till mora järn & bygg & köpte mikro till mig. Sen vidare till kontors team & köpte lite skol grejs. Vidare hem, åt lite, sen skjussade vi anna till jobbet & ner på stan & sen buss hem & nu blir de film hyrning.

Har då vart & hyrt film, hyrde raise your voice. Har försökt få tag på den über länge nu, men den har alltid vart utlånad, men inte i dag :D Älska den filmen som fan <3 Men typiskt nog har jag ingen att se den me i stället. 

 Måste ringa siljan också, höra om jag behöver jobba eller om jag kan åka till vansbro.

Dagens låt: Never to late - three days grace

- Ikill3dbarbie (I'm a loser and that's all.)

Du ska ha papper på allt och skrivna betyg, utan det är du ingenting värd.

2007-08-14 † 19:59:51
Nu var man hemma i Mora en sväng igen, åker tillbaka till vansbro i mån eller på söndag, beror helt på om jag måste jobba eller inte. Hoppas på att jag slipper jobba & kan åka tillbaka i mån. Håll tummarna för mig.

Har vart riktigt skönt att sova o vansbro dom här två nätterna. :) Lekte med Sanna båda dagarna, mums på henne. Blev pizza & film första dagen, & erik kom efter att vi sett på en film, så de blev en till & sen massa prat. :) Andra dan blev de fotboll & sen hem till mig & kolla film :) Jag, Sanna, Elin (?), Anna (?) & nån som jag inte vet va hon hette. Myyys som fan. Hoppas på lite fest i mån om jag åker tillbaka, för jag är pepp som fan. :D

funderar på att åka upp till stallet en sväng i mån & hälsa på Chelisia, se hur hon har det & så. Kommer sakna henne ap mycket, du kommer alltid vara den bästa för mig <3 Sen kanske det blir vika om jag hinner, annars vet jag inte om de händer så mycke mer.

Dagens låt: I've been dying to reach you - Saosin

-Ikill3dbarbie (I know what it feels like to be broken and used, scared and confused.)

Du står där & kollar på när jag gör samma misstag om & om igen.

2007-08-11 † 20:01:34
Kom precis hem från ilbäcke (heter de så?), har vart där på dressyr tävling me Maria. :) Nadde va jätte fin & Maria gjorde ett jätte bra jobb. Det hela resulterade i en 5:e plats, grattis!

Sitter här & gör nästintill ingenting, när jag egentligen borde vara uppe & packa. Känner inte att jag orkar för tillfället men jag borde väll börja snart, eftersom de blir till att flytta i mån, Vansbro & Sanna: here I come! :) 

Musik & motor festivalen är det upp i älvdalen nu också, jag skulle mer än gärna vart där i helgen, men flytten går före. Missade det förra året också, pga turkiet resa. Så jag hoppas på att jag har tid nästa år. Hoppas alla som är där har det roligt!

Stockholmsresan var riktigt rolig, hela familjen utan bråk, riktigt lyckat! Men det blev ju inte som planerat, vi sket i stan & åkte ut till kista köpcentrum i stället. Men det räckte gott & väl eftersom jag lyckades bränna 2000 spänn. Så det blir troligen att åka till stockholm över vasalopps helgen också, så man slipper den skiten. :)

Jag hoppas verkligen att den här flyttet får mig att må bättre, men eftersom jag kommer ifrån Mora & allt va de inne bär så tror jag att de blir bättre. Jag orkar inte me alla som snackar & går bakom ryggen på en, jag orkar inte me alla som dömer en efter ens yttre, jag orkar inte me alla falska människor som tror att man inte kan se igenom den falska ytan, jag orkar inte me att folk kollar snett, jag orkar helt enkelt inte me att finnas just nu! Jag skulle helst av allt bara vilja gå under jorden i ett halv år eller så för att slippa verkligheten & ha tid att rensa hjärnan. Verkligheten kan bara bli för mycket ibland. Så snälla sluta dömma mig innan ni känner mig & prata inte om mig, prata med mig istället, tack!

image4

I try to laugh about it, cover it all up with lies,
I try and laugh about it, hiding the tears in my eyes,
Cause boys don't cry, boys don't cry.

Dagens låt: Enter shikari - Sorry you're not a winner

- Ikill3dbarbie (Don't know who my real friends are.)

Kom inte och säg att du älskar mig, när du flirtar med min hund.

2007-08-06 † 17:16:41
Kom precis hem från vansbro, va där & kollade på lägenhet. En tvåa som jag ska ha tills jag får tag på en etta. Så de blir att börja flytta i helgen. Ska bli såå jävla kul :D

Fick reda på i dag att mamma hade bokat hotell i stockholm torsdag-fredag, så vi ska tydligen dit. :D  Ska bli skoj, blir troligen jävligt mycke shopping eftersom jag har pengar. ;D

& så blir de vika någon dag, troligen onsdag. Ska dit & kolla på ännu ett par ridbyxor & se om hon har fått hem nå mer säkerhetsvästar & kavajer. Så blir de kanske att kolla efter nya stövlar, men jag tror inte hon hade sånna jag vill ha. Annars blir de typ hööks eller abiouse igen. Måste ha ett par nya eftersom mina gick sönder på lägret.

Fan jag får panik när de gäller tatuering, vill verkligen tatuera mig nu när jag har pengar, men jag är inte 100% på vad. Troligen en stjärna eller en clown. Men de får väll vänta tills jag är helt säker. Om de är nån som har nå förslag är det bara att säga till. :)

Dagens låt: My heart - Paramore

- Ikill3dbarbie (when your angels turn to devils you'll finally figure out that no one will be with you in the end.)

jag är inte bra på nått sätt, men du kan väll förstå att det inte är så lätt.

2007-08-05 † 19:31:05

Då var man hemma igen, efter en vecka i tibro. fett kul vecka, bästa på den här sommaren. Saknar det redan, nu får man vänta ett år till nästa gång : ( Hade  madicken på lägret, eller först fick jag nisse men bytte med anna eftersom jag ville ha madicken & hon Nisse. Så då blev vi nöjda & glada :D Jag är så jävla stolt att jag hoppade trippel på 1,10 på madicken, de trodde jag aldrig. ^^ Madicken, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta <3


& medans man vart borta hade Mora festivalen dragit igång, så de blev att festa i går, med brudsen & davids kompisar från stockholm. Riktigt nice kväll :) började me förkrök hos Tess, va väll där till 11 sen blev de ner på festivalen & så begav vi hos till öltältet nästan på en gång & blev kvar där hela kvällen.


Ska & kolla på lägenhet i mån, om de blir som planerat så blir de att börja flytta i helgen, shit vad jag är pepp på att komma här ifrån. :) Ska bli dret skönt!


Nu blir de grillat & blåbärspaj, mums!


Dagens låt: This is my life - Sator


- Ikill3dbarbie (And I remember every word you said, but this time I won't look away.)


RSS 2.0