Dom kommer aldrig att veta vad dom missar när dom inte väljer dig för ditt hjärta är lika stort som hela vår jord.

2007-12-27 † 19:00:18
Sitter för tillfället och äter pepparkaks glass & vatten, mums på det!

Dagen i går va mysigast på länge. Först va jag till borlänge & shoppade med Sandra, Jessica & johanna. Sen på kvällen blev det middag på lilla krogen, med massa girls + stoffe. Tack för en bra dag <3

Ja som sagt så va de ju shopping på shemat i går & jag shoppade väll som vanligt mest. Blev nya dc skor, en jacka, en väst, två halsband, ett linne, en tröja sen va de säkert nått mer som jag inte kommer på just nu. blev i alla fall 1500 spänn. Och i dag blev det också lite shopping med alex, köpte lite nytt smink + en tröja & det blev väll typ 600. så på två dagar har jag brännt lite över 2000, tänk att de kan vara så lätt att göra av med pengar.

Allt snurrar i huvudet på mig, alla tankar som jag inte vet vad jag ska göra av. Hur menar du att jag ska kunna svara på en sådan fråga? Både ett ja & ett nej kan göra dig besviken & jag vill inte ta den risken, hur kan du kräva av mig att jag ska kunna svara på din fråga? Om jag hade haft mer fakta om hur allt ligger till kanske det skulle gå, men just nu har jag inte koll på någonting. snälla ställ inte så höga krav på mig, jag kan inte vara mer än vad jag är.

I mån måste jag åka tillbaka till borlänge & byta storlek på skorna eftersom jag lyckades ta fel. Är nån sugen på att hänga på är det helt okej.

Dagens låt: Amy Winehouse - Back to black

- Ikill3dbarbie (Love is a losing game, one I wished I never played.)

Ännu en julafton bakom oss

2007-12-25 † 16:43:27
Ja då har man klarat av ännu en julafton, lika mysig som alltid.

image18

GOD JUL!

- ikill3dbarbie (All I want for Christmas is you.)

dan före dan före dopparedan

2007-12-22 † 11:32:08
Ja nu har man Jullov & har farit hem till mora. Inhandlade dom sista julklapparna i går, så nu är allt fixat, så de känns fin fint! Blir hos mormor & morfar på julafton, som dom flesta åren och det finns fan inget bättre. Funderar starkt på att stanna där nån dag extra för jag trivs så jävla bra hos dom & det är fan inte ofta vi är där, men får se hur jag gör.

Dagen ser ut så att jag vaknade precis och borde egentligen träna, men jag orkar fan inte. Och sen hade jag och Anna tänkt oss åka till älvdalen och kolla på deras julshow, men eftersom vi inte vet hur vi ska komma dit & hem, så vi kanske skiter i det. Men sen i kväll blir det i alla fall singstar me dom bästa. <3

Jag saknar Chelisia så jävla mycket, det finns fan ingen som dig gumman, du är så jälva speciell!  Du är den bästa för mig, JAG ÄLSKAR DIG. <3

På mellandagarna blir det kupolen & stor shopping, så jävla nice!

Nä nu ska jag försöka göra något vettigt, nått i stil me att äta frukost.

- Ikill3dbarbie (I will always love you.)

<3

2007-12-19 † 14:13:31
image17

JAG ÄLSKAR ER <3

Röda läppar & choklad praliner

2007-12-14 † 23:43:05
Ja det känns som att de va år och dar sen jag skrev sist, men riktigt så illa är de ju inte.  Men jag har inte haft så mycke tid nu när de vart så mycket me skolan + att jag inte har tillgång till dator mer än när jag är i skolan eller i Mora, så det får bli som det blir.

Ridningen känns riktigt bra just nu, har ridit Jazz ett tag nu och jag har hittat knapparna på henne och det känns så jävla gött. Och om det blir som jag och Pilski vill nu så får vi upp en foderhäst till klubben i mars, men mamma är inte riktigt säker än, får se hur det blir, men jag hoppas verkligen på det.

Ja de har väll inte hänt så mycket på sistonde, lite festande, men inge spec. hade väll lite förfest i min lägenhet förra helgen, rätt nice. mer än de har väll inte hänt på sistonde. Eller jo, jag tror jag gått och blivit kär, men det behöver vi inte prata om, haha. Men det känns faktist bra.  Men får väll se vart det leder, som sagt allt kan hända, den som väntar får se.

Well I didn't mean for this to go as far as it did,
And I didn't mean to get so close and share what we did,
And I didn't mean to fall in love, but I did.Jag har funderat lite och kom att tänka på, vilka är ens riktiga vänner, vilka ska man räkna som ens vänner? Jag har inte en aning alltså. För dom flesta glömmer bort en när man inte hela tiden är i närheten, eller till exempel som nu, skiter i en direkt man flyttat, om dom är mina vänner, varför hör dom inte av sig? I alla fall hör hur det är me en nån gång, ni vet ju knappt om jag lever, och er ska jag kalla mina vänner? Nä jag ska väll inte klaga, jag är kanske inte heller så bra på att hålla kontakten, men jag försöker i alla fall, det borde ju betyda något. Och jag tänker på er ofta, är det bara bortkastad tid? Nä jag kan tala om för er som påstår er vara mina vänner, att jag överlever, livet är inte det lättaste alltid, men det är väll det som får dom lyckliga stunderna att lysa lite extra starkt, då man känner att måan får ut något gott av livet. Och dom som hjälper mig igenom dom svåra stunderna är faktist mina nya kompisar, dom är riktigt duktiga på att höra av sig och frågar ofta hur jag mår. Och så finns det ju några få från Mora som fortfarande står ut med mig, jag ser verkligen upp till er som inte ger upp hoppet om mig även om jag kan vara fullkomligt förjävlig i mellan åt, ni borde få pris, för det finns så jävla mycket gott i er!
En riktig tankeställare; Vilka ska man egentligen räkna som sina vänner, nära & kära?

Nä nu ska jag gå på date me kudden, ska upp tidigt i mån. Blir borlänge med Hanna & Lina.

Dagens låt: I know I know I know- Tegan and Sara

- Ikill3dbarbie (Hate is a strong word, but I really really really dont like you.)

RSS 2.0