När idag blir igår kommer du att älska mig då ?

2007-07-24 † 19:18:38
Ja då sitter man här & skulle kunna somna vilken sekund som helst. Så de känns som att jag skulle kunna gå & lägga mig typ nu, men jag ska väll vänta lite till, ska väll i alla fall äta middag. ^^ & sen ska man upp tidigt i mån & åka till Bollnäs på dressyrtävling. Maria ska dit & tävla sin första LA:1, hoppas det går bra. :) han har ju blivit så fin på sistonde så det ska nog gå.

Har vart & inhandlat 2 par ridbyxor i dag. :) blev ett par randiga & ett par svarta. Skulle egentligen bara ha dom randiga först för jag hittade inga helfärgade som jag tyckte om men då tipsade Louise haaga om ett par som hon tyckte va bra, hennes favoriter & jag måste säga att jag förstår att dom är hennes favoriter , för dom hade riktigt bra passform & va skitsköna. :) Så de blev dom också.

Jag har kommit fram till att jag är beroende av naturgodis, sååå jävla gott! Går fan inte att leva utan ^^ haha

Dagens låt: I want to hear you sad - The early november

- ikill3dbarbie (One good thing about music is, when it hits you, you feel no pain!)

Inlägget tillägnat Sanna <3

2007-07-21 † 17:39:24
Haha, eftersom Sanna klagar på att jag aldrig skriver så ska jag väll göra de.

På tal om Sanna så vill jag flytta nuuuuuu, så vi kan busa hela dagarna + att jag har lovat henne att hänga på byn me henne xD hahah fy fan va fult. Det är sjukt hur man kan sakna någon man aldrig har träffat, är det verkligen mänskligt? (förutom leksand da, men det räknas inte riktigt eftersom jag va så jävla full så jag knappt kom ihåg det + att de kanske bara va 10 min.)


Blev ingen tävling i går, dom tog inte emot nå efter anmälningar, de va sämst som fan. Bajs, jag som faktist va pepp som fan. :] Men men, de är väll sånt som händer.

I kväll blir de film + singstar me Ela, Anna & Maria. + picknick om jag får som jag vill :D & i mån bär det av till valbo med Familjen & Anna. :D fan va vi ska shoppa loss på hööks & hm också för den delen. ;D

Dagens låt: White flag - dido

- Ikill3dbarbie (You left a hole where my heart should be.)

det är dags att vakna upp & se oss omkring.

2007-07-17 † 23:18:26
Ja de va ett tag sen man skrev, men har haft så mycket att göra. Men nu tänkte jag att jag skulle ta mig lite tid till att skriva lite. :]

Kan ju börja med att berätta att jag har tagit hand om Nova nu i typ en vecka, så de mesta av min tid har jag väll tillbringat i stallet, förutom när jag är & jobbar. Går riktigt bra att ta hand om henne. Har väll mest ridit dressyr, utom i går som jag hoppade lite skutt bara för att kännas på henne inför i mån, för då ska jag vara me på hopplektionen. & jag kan säga att hon är rätt svår att hoppa, eller i alla fall för mig som är van me sega hästar ^^

Fan va jag saknar Sancho, har nog inte riktigt förstått att att han inte kommer tillbaka. Pratar hela tiden om honom som om han vore vid livet & kommer sen på mig själv me va jag säger. :( Usch. Gubben, jag hoppas du har det bra <3

Maria, Anna & Katta tack för singstar kvällen :D den betydde mycket för mig. Det va länge sen jag hade så kul & kände mig så synlig. Allt känns så bra med er, ni vet att ni betyder <3

Shit vad jag känner att jag är behov av att gå ner i vikt, skulle kännas bra att bli av me 20 kg, så de är väll mitt mål just nu. Finns många fördelar me att va smal & inte väga så mycke .__. Kläder sitter bättre på smala (tycker jag), Man kan rida ponny mer, & jag skulle troligen inte ha sånna extrema komplex för min kropp då.

Har införskaffat en systemkamera för nån da sen, eller rättare sagt: Pappa har gjort de. & en digitalkamera :D

Dagens låt: Video killed the radio star - buggles

- Ikill3dbarbie (I never knew that everything was falling through.)

image3

Jag har en mur runt mitt hjärta & jag vågar inte släppa in dig.

2007-07-11 † 00:42:10
Den här dagen började perfekt men slutade på akuten. ska väll ta allt från början för dom som inte vet. Började med att jag åkte ner på stan & träffade Anna där, hittade massa fin jag ville ha, men det får vänta eftersom jag inte har några pengar just nu. Efter det gick vi hem till Anna & provade brillor ^^ Sen satt vi bara och pratade hur länge som helst, myyys. Sen bar det av till selbäck där Nova står på bete, släppte av Anna där, sen åkte jag & Lisa upp till stallet för att vänta på Anna, men efter att vi ställt in alla grejer ringer Åsa & säger att Anna & Nova har stegrat över & att Ambulans är på väg. Så vi tar bilen till selbäck fär att se hur de går & när vi kommer dit står det en ambulans där & Anna klagar på att hon har jätte ont i höften. ambulans personalen är rädda för att Anna har brutit bäclenbenet. (eller vad det heter) Så lisa skjussar upp mig till stallet för att ta hand om Nova & åker själv till akuten. Efter ett tag kommer Åsa upp till stallet & frågar om inte pin har kommit, för hon skulle rida dit Nova. Men det har hon inte så vi blir oroliga om det även hänt henne något & eftersom hon inte hade nån mobil med sig tar vi en promenad ut i skogen för att se om vi ser dom & vi behöver inte gå långt innan vi ser dom. Så vi fixar iordning allt & sen skjussar Mamma upp mig till akuten, får höra av henne i reseption att Anna är uppe på röntgen & snart kommer ner till akuten igen. efter att jag setat där & väntat ett tag kommer Lisa & hämtar mig så jag får gå in till Anna & det första gullungen säger är: jag ville ju sova hos dig inatt. Aw <3 Men så blev de ju inte. Satt där & väntade på svar från läkaren hur de va me Anna men det tog väldigt lång tid. Men efter all väntan fick vi höra att det inte va nå benbrott som tur va, utan hon hade fått en liten blödning i lungan & en innre blödning i låret. Så hon hade tur i oturen eftersom att om hon hade fått en bäcken fraktur skulle hon fått lov att ligga till sängs i 6 veckor. Så nu skulle hon sova kvar på sjukhuset över natten för säkerhets skull. Hoppas allt går bra & ordnar sig nu gumman <3

Så nu ska jag väll ta hand om Nova framöver tills Anna blir bra, får väll se hur det går. + att jag ska rida Gabbe i mån också. Så det lär väll bli stallet hela dagen.

Dagens låt: Guns 'N roses - don't cry

- Ikill3dbarbie (I'm gonna smile and not get worried, I try but it shows.)

Vart jag än kommer och går är det nånting som jag aldrig kommer ifrån.

2007-07-09 † 20:30:18
I mån är jag ledig :D Känns så jävla efterlängtat & skönt.

Jag vill ringa anna nu, men jag orkar inte gå & hämta telefonen .__. + att om jag hämtar den så kommer jag inte våga ringa. Jag vet att jag är en tönt. Jag vill att hon ska komma hit & myysa me mig & åka till borlänge i mån. Men de lär hon väll inte kunna. + att jag har fan inga pengar så de är ovärt att åka till borlänge .__. men va fan de är myyys att bara loda runt där. :]

Ska leka med Johanna_girl på torsdag, va ett jävla bra tag sen jag träffade henne. så de ska bli skoj :D Ska försöka få henne att fixa mitt hår, för de ser för jävligt ut just nu.

Men nu ska jag ta mod till mig att ringa till Anna.

Dagens låt: Scary kids scaring kids - What's up now?

- Ikill3dbarbie (remember to breath and everything will be okay.)

Hur hårt jag änn jobbar med att bygga upp mitt liv, finns det alltid någon som jobbar lika hårt med att förstöra det.

2007-07-08 † 18:59:47

Jobbet i dag va nog drygaste dagen hittills, slut som fan.

I går när jag kom ut till kaninerna så mådde inte blunder nå bra, va hängig som fan. Han brukar alltid komma och hälsa när man kommer & typ va helt galen, men i går låg han bara längst in i buren. & så klart så förstod jag att nått va fel, så han fick komma in. Så jag försökte väll få i honom vatten i 2 timmar, men de va inte de lättaste. Sen fick han sova inne i natt & i morse när jag kom upp så är de första jag ser en pigg blunder som skuttar runt på köksgolvet. Då blev jag riktigt lättad & glad för nu va gammla vanliga blunder tillbaka. :D Så nu har han flyttat ut igen.

Va till Anna en stund i går & kollade på film. :] Vi kollade på ROSA the movie, den va riktigt bra tyckte ja. & så visade hon mig sin nya kavaj & hjälm, snyggt som fan. Anna kommer va snyggast på tävlingarna framöver. & sen åkte jag väll hem eftersom jag skulle upp & jobba i morse. Måste tillägga att Annas mamma är typ trevlig som satan, tycka om.

På Tisdag & Onsdag är jag ledig, ska bli riktigt skönt. Funderar på att fråga Anna om vi ska till kupolen eller nått sånt kul. :] Eller så blir de kanske nå film myyys. För jag ska ju tvinga Syster & Tobbe att ladda hem Raise your voice till mig. Älskar den filmen som satan, kan se den hur många ggr som helst, lika bra varje gång. <3

Dagens låt: New found glory - hold my hand

- Ikill3dbarbie ( You just watched me make the same mistakes again.)


Du är hoppet i ett IQ-fritt land, du är drömmarna jag drömmer ibland.

2007-07-07 † 16:44:54
Bara två dagar kvar på jobbet tills jag får ledigt, i två dagar, inte så mycket men de ska bli skönt. Sen blir det jobb i nio dagar i sträck tills nästa lediga dagar. .__. Men det är väll bara att jobba på, får ju pengar för det som sagt. (:

Vet inte alls hur jag mår nu för tiden, känns liksom rätt bra men ändå är jag inte lycklig. & det jobbigaste är att jag inte vet varför jag känner så. Men när jag flyttar blir de att börja om på nytt & att lämna kvar all skit i Mora. Haha. Nä men då ska jag försöka få ordning på mitt liv, det får vänta tills dess, eftersom jag inte har tid & ork att ta itu me allt just nu. Fast å andra sidan vet jag inte om jag klarar av det helt själv, det återstår att se.
 
Her feeling she hides
Her dream she can't find
She's losing her mind
She's fallen behind
She can't find her place
She's losing her faith
She's fallen from grace
She's all over the placeMen nu funderar jag starkt på att duscha, men jag är så jävla trött så jag vet inte om jag orkar, haha. Men det hade vart skönt & sen typ kolla film & äta mig fet på chips. :D Ja så får det bli.

Dagens låt: The veronicas - When it all falls apart

- Ikill3dbarbie (I don't care what you say, we never played by the same rules anyway.)


image2
Va ska jag göra med mitt hår? hjälp mig!                

Vi har lärt oss att leva med taggar i hjärtat.

2007-07-06 † 17:54:04
I dag va det fullbokat på hotellet, så de tog lite längre tid än vanligt, kom hem vid fyra typ. Men som tur va så va vi 4st i dag istället för 2 eller 3 som vi brukar, annars hade det tagit nån timme längre. Hade sovit massa kändisar där i natt också. Typ när jag stog & städade så gick de för bi en kille & jag tyckte jag kände igen honom men ajg kom aldrig på vem de va & sen gick han förbi en gång till & då kom jag på att de va ju han Patrik Isaksson, fast jag trodde jag bara inbillade mig för att jag va så trött. Sen gick jag till nästa rum & städade & då låg lappen me namn & rums nr kvar & då stog det ju Patrik Isaksson. ^^ Men jag trodde fortfarande inte att de va han, för jag tänkte att de säkert finns nån mer som heter så ^^ Men sen när jag gick ner på lunch fick jag höra att de hade vart massa kändisar där, tex Patrik Isaksson. ;D haha & så hon Sussie från co segemyhr. + massa andra.

& efter att jag kommit hem så ringde det, haha.
Dufva: Hej, har du mamma eller pappa inne?
Jag: Nää, jag vet faktist inte vart dom är.
Dufva: nähä, men är de du som ska ha häst?
Jag: Va ?
Dufva: ja det är Dufva, är de du som ska ha häst?
Jag: Jaha ?
Dufva: Ja för Henning va här i går & han har en tillsalu som du säkert får låna för din pappa känner ju henning.
För du vet den jag har, har ju börjat springa bättre nu, så jag vet inte hur jag ska göra me den.
Jag: Okej.
Dufva: Ja men du ska se att det ordnar sig, & säg till pappa att ringa honom da. Den ska ut på annons på måndag, så han får väll ringa före de.
Jag: Okej
Dufva: Ja för klart du ska ha häst :D Hejdå
Jag: hejdå?
Haha, jag fattade ingenting xD

Men nu ska jag äta lite & sen blir de att hoppa in i duschen. (:

dagens låt: The Scene Aesthetic - So Peter , you've become a pirate

- Ikill3dbarbie (You bleed just to know you're alive.)

så jävla falsk, elak och svag, du har hittat kartan till mitt inre jag.

2007-07-06 † 00:07:25
Dagen på jobbet i dag känndes längre än längst. Va bara jag & Nina som städade så jag fick städa en hel våning själv, shit va jobbigt de va. Men när de är som jobbigast så är de bara att tänka på att man får pengar för det & då får man plötsligt lite mer energi. (:

Nu kommer ännu lite tjat om att jag vill ha mig kingen till Vansbro & jag är verkligen säker på min sak. Det är faktist inte ofta jag är säker på vad jag vill, men nu är jag det. Men nu är de ju så att mamma påstår att vi inte har råd, men om jag lägger alla mina pengar som jag tjänar i sommar på stallhyra så ska de nog gå, men hon vill ändå inte. Så jag tror inte pengarna är det stora problemet, utan jag tror de är de att hon inte vågar släppa i väg mig till ett nytt ställe med någon annans häst i fall det inte funkar. Men jag vet att de kommer funka & om de inte skulle göra det så får jag väll se till att det funkar på nått sätt. Man måste våga chansa lite i mellan åt.

Ska till Vansbro & kolla på lägenhet nästa vecka kanske, annars blir de om typ 2 veckor.  Hoppas de finns nån billig etta. Får se va de blir (:

& om de inte blir Vansbro nästa vecka så blir de Hööks :D shoppa lite nya ridkläder & kanske ett par nya stövlar. nice nice.  Alltid lika kul att få nya grejer :D Jag har blivit väldigt fäst vid ett par svarta med vit skoning som dom har, dom är skit snygga, & då menar jag verkligen skitsnygga! Om dom finns i min storlek så blir de troligen dom & ett par billiga knäskodda bruna. (: & senare i sommar blir de att köpa ny kavaj också, min är för liten .__. men eftersom jag inte ska tävla nå nu i sommar så får de vänta tills lite senare.

dagens låt: New found glory - it's not your fault

- Ikill3dbarbie (Sometimes this world is a crule place, but don't run away to another cuz they aren't really better. Stay and let new people come close, let new people make this world right here better, let them love you.)

I din ensamhet är det du som vet hur allting är.

2007-07-04 † 17:04:54

Jobbet i dag gick fortare än det brukar, kom hem 2 timmar tidigare än vanligt. Skönt som tusan eftersom jag va trött som fan, så när jag kom hem somnade jag på soffan. Haha. Så nu är jag pigg igen. Blir väll att åka upp till stallet snart.

I går fick jag tillbaka min hjälm, då blev jag jätte glad. (: Trodde de skulle ta hela sommaren innan jag fick den, men sån otur hade jag inte. (För en gångs skull)


Jag saknar Sanna på msn, känns ensamt utan henne & som att de va jätte länge sen jag pratade med henne, men de är bara för att hon har vart borta på Peace & Love. Så nu får hon faktist ta & va inne på msn lite mer. (: Men snart flyttar jag ju till Vansbro & då får jag träffa henne varje dag. :D Fan va vi kommer äga alla stort. Känns riktigt bra att börja där, trodde jag skulle va jätte nervös men det är jag inte nu när jag känner någon som jag ska gå me. (: För jag trodde inte jag skulle komma överens me nån typ så jag skulle va den där mobbade tönten nere i hörnet. haha. Men jag funderar på vilka dom andra vi ska gå me är, kanske nån man känner ?

I dag har jag kännt mig rätt ensam över huvud taget, just nu är de så att jag kan va på ett ställe med fullt me folk men jag känner mig ändå ensam & osynlig. .__. Alla har den där personen dom helst väljer & tänker på i första hand, men jag står kvar där ensam. Jag är andra hands valet om den där första & bästa skulle få förhinder. Jag vill inte vara allas andra hands val, jag vill vara någons första hands val. Skit i mig helt om det bara passar ibland, jag trivs bättre utan alla förhoppningar om att jag faktist betyder nått för er. Ja & allt det får mig att tänka allt för mycket & då kommer jag in på massa andra tankar som inte heller dom är bra, Usch. Jag vill här i från & börja om på nytt! Efter sommaren ska de bli ändrig på allt.

Dagens låt: Lasse Lindh - Satan va ont det gör

- Ikill3dbarbie (You know it's not so easy when you're all alone, And I wonder if I'm alone in your head?)


Skrik tills ditt hjärta slutar slå.

2007-07-03 † 09:33:15
Blir ingen heldag i stallet i dag, blir en heldag i Borlänge i stället. (: Jag & Ela ska ta tåget om en timme sen blir vi där hela dan. Hann me att rida Gabbe igår i stället, så han får stå i dag. Så slipper de bli så stressigt med allt.

iiih, Pin är typ gulligast ever. ^^ Ska få rida Kingen nån dag & så ska vi försöka få mamma eller pappa att kolla så dom kanske ändrar sig så jag får ta me honom till Vansbro. Haha, är inte så säker på att våran plan kommer funka, men man kan ju i alla fall prova. Jag & Pin ska få som vi vill ;D Kingen ska fan inte bli nån ridskolehäst.

Dagens låt: Breaking Benjamin - Firefly

- Ikill3dbarbie (why not take a crazy chance?)

Jag vill att ni ljuger, säg att jag duger.

2007-07-02 † 12:10:53
Ja då sitter man här & fryser, och inte orkar jag hämta nån tröja att sätta på mig heller, så jag får helt enkelt skylla mig själv. Vet inte hur jag mår riktigt, känns så bra med flytten till vansbro & allt vad den innebär men ändå är det nått som ändå ligger där & skaver. Jag vill få det att sluta, men hur ska jag lyckas med det när jag inte vet vad det är? Jag vill bara känna mig lycklig & glad, inte att nån liten små sak ska förstöra allt.  

I cannot find a way to describe it
It's there inside, all I do is hide
I wish that it would just go away.


Trodde de skulle bli borlänge i dag, men ingen som kan följa. & det är inte de roligaste att åka själv. Så troligen blir de en annan da, men jag jobbar ju typ varje dag, så jag vet inte när jag ska hinna me de om jag inte åker i dag. Men men, får se hur det blir, kanske hinner åka en stund i mån, fast jag hade tänkt spendera hela dan i stallet.

Dagens låt: October fall - favorite mistake

- Ikill3dbarbie (Where are the hopes, where are the dreams?)

I en värld av idioter, står jag först i kön.

2007-07-01 † 17:30:20
Shit, sov till halv tre i dag. Så nu kan jag ju säga att jag är riktigt utvilad, känns skönt. Då kanske man orkar me att jobba hela veckan.

I går va de tävling i älvdalen, följde Anna. Hon & Nova skötte sig jätte bra & det syns verkligen att dom har utvecklats. Hon blev felfri i LD & dubbel nolla i LC, kom precis utanför placering i LC. Pin & hennes Nova va också där, gick bra i LC för dom, blev en 4:e placering men i LB:n så gick de inge vidare, vägrade ut sig, men enligt Pin va det hennes fel.

Efter tävlingen & att jag hade vart hem & sovit en stund tog jag cykeln till Anna & så kollade vi på film. :) She's the man, den är såå jävla bra. Har sett den över 10ggr men den är lika bra varenda gång. Sen kom pappa & hämtade mig.

Åååh, ja vet inte hur jag ska göra i höst, vill verkligen ha me mig Kingen till Vansbro, men jag kommer inte ha råd me stallhyra. Men om jag sparar alla pengar jag tjänar den här sommaren har jag troligen råd med tre hyror, men hur ska jag göra sen? Jadu, ingen aning. Men i dag kom jag på att Carro ska ju troligen köpa våran cross, så då kanske jag kan övertala pappa att jag kan få dom pengarna till stallhyra. Inte för att jag tror att han går med på det, men jag kan ju i alla fall hoppas. & Pin vill också att jag ska låna honom, för annars blir han såld till klubben & då kommer han bara bli sämre. Fan, jag vill jag vill jag vill.

Dagens låt: Lily allen - LDN

- Ikill3dbarbie (When flaying feels like falling.)

RSS 2.0