Chelisia, du är mitt allt <3

2007-06-30 † 17:58:27
image1

Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går.
Finns inge bättre än att få vara me dig & nu ska jag klara mig utan dig.
Chelisia, du kommer alltid vara den bästa för mig, jag älskar dig <3

Det handlar om att kunna överleva när hela världen försöker krossa dig.

2007-06-29 † 17:53:52
Jobbet gick bra i dag, jävligt jobbigt bara. & jag ska orka hela sommaren, shit tro hur de här kommer sluta. Träffade Anna efter jag hade slutat, trevligt trevligt :D Ska väll snart upp i stallet & kolla när hon ska rida & hjälpa henne att packa tills i mån. För då blir de tävling i Älvdalen & jag ska väll följa henne & vara hästskötare. Myyys.

Nu har studiebidraget kommit också, tänkte väll åka till bolänge på måndag & shoppa lite. (: Om de är nån som vill me så äre bara att säga till. Ska se om jag hittar en bikini jag letat efter i över en månad nu, men de verkar inte som att den finns. Synd.

Hur ska man göra med alla känslor man har inom sig, som man inte får ut, som bara växer & växer till nått större hela tiden. Till slut är de så stort att man inte får plats med det längre, det är då allting brister det är då allt kommer över en på en & samma gång. Men det kan ju inte gå ut på att man ska gå & vänta på det ögonblicket, för då blir det till att börja om på ruta ett igen, och bygga upp allt gång på gång. Till slut äter de upp en inifrån, det kan inte vara så de ska vara. Men va vet jag. (?)


Dagens låt: Ludacris feat mary J. blidge - run away love

- Ikill3dbarbie (Who said it was so easy to put back all of these pieces.)

Lek medans du kan, för i sandlådan är du kung.

2007-06-28 † 18:12:44

Då va första arbetsdagen avklarad, gick hur bra som helst. :) Så nu har jag fått schema också & jag kan ju säga att det är rätt fullt .___. ska jobba hela sommaren. Shit, jag som bara hade tänkt mig 2 veckor eller nått. + Att jag ska jobba varenda helg, inte de roligaste. Men men, man tjänar ju pengar & pengar är alltid bra att ha :) Jag kommer vara rik efter sommaren, de kommer inte du. Hoppas på att Minatti fixar lite extra jobb till mig också ;D va fan, när man är igång ska man väll slå på stort. Haha.

Blir troligen ingen häst i sommar, eftersom de blev mer jobb än va jag hade förväntat mig. Men de gör nog inte så mycket eftersom det blir Vansbro efter sommaren & då blir de att rida all the time. :D

När du känner att tiden börjar rinna ut
och drömmarna en efter en tagit slut
När verkligheten tränger sig på
vet du då åt vilket håll du ska gå?
När du sedan länge har slutat att le
och målen börjar bli svåra att se
När du inte vet om du räcker till
vet du då fortfarande vad du vill?- Ikill3dbarbie (It seems funny to me, how fucked things can be.)


Dom som säger att tiden läker alla sår, dom ljuger.

2007-06-28 † 08:29:38
I dag blev det en ännu tidigare start, mamma väckte mig halv 8 eftersom jag ska & jobba vid 9. Första dagen på jobbet & jag är faktist riktigt nervös. Men de ska nog gå bra får vi hoppas.

I går på hoppningen blev de inga bilder alls, hittade inte annas kamera, så de får bli att knäppa lite nästa träning i stället. & så red jag inte Gabbe heller, mådde inge bra & va helt slut så han fick stå. Shit va jag tänkte på Sancho när jag va i stallet, jag klarade inte änns av att gå in i stora stallet, jag vet att jag är en mes. Men de gick bara inte, kan inte tänka mig att han är borta de går bara inte, inte han, inte nu. & här passar inte änns att säga att de är smällar man får ta. För jag tänker inte ta smällen, inte just nu i alla fall. Sancho, jag saknar dig! Vila ifrid. <3

Det blir Vansbro i höst som det ser ut nu, trodde aldrig att jag skulle lyckad, men de känns som jag gjort de nu & det känns så jävla bra! Jag ska äntligen få komma bort här i från, från all skit. Jag hoppas på att jag kommer få en ny start där & må bra. För jag orkar inte me Mora & allt vad de innebär, mora tar död på mig.

Jobbet kallar, önska mig lycka till.

Dagens låt: James Blunt -Tears And Rain

- Ikill3dbarbie (One good thing about music is, when it hits you, you feel no pain!)

Livrädd för att leva, dödsrädd för att dö

2007-06-27 † 17:32:59
Jaha, då har Sanna lurat mig att fixa blogg, klart som fan gör jag de också. Egentligen helt onödigt, för vem har tid & lust att läsa sånt ointressant som kommer skrivas här? Men men, som man brukar säga, det är smällar man får ta .___.

Dagen i sig har vart riktigt bra (: började med att jag steg upp tidigare än vanligt, kl 10. Skönt att känna att man inte sovit bort halva dagen, som det annars brukar bli. Vid halv ett tiden tog jag & mamma bilen till Lotus spa & slog oss ner där för att vänta tills veronica kom för att göra den efterlängtade ansiktabehandligen på mig. shit, det va verkligen härligt. Bokade även in en ny tid i Augusti. (: Sen bar det av hem igen, & nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så jag får åka upp till stallet. Hade tänkt kolla på hoppningen & se om jag får lite bra hoppbilder :) + att jag ska rida gabbe.

Dagens låt: Boys like girls - Hero/Heroine

- Ikill3dbarbie (If you lie you don't deserve to have friends, If you lie you don't deserve to have them.)

RSS 2.0