Myyysfaktor 1000!

2007-10-31 † 16:45:18

Har vart i stallet en stund i dag, kollade på klubbtävling, hoppning. Typ varenda unge åkte av, haha. Maria & Nadde va me, va riktigt kul att se er hoppa igen.

Så nu sitter jag här & fryser & det snöar ute, snacka om att jag är glad, alltså att de snöar, inte att jag fryser. Nu kan väll vintern komma så man kan åka bräda. Ska försöka åka så mycke som möjligt den här vintern eftersom de nästan inte blev nå alls förra året.

I Kväll blir de singstar, film, tv-spel & pizza kväll me Anna, Maria & katta. Myyyys till tusen. + att Anna & katta ska sova här & kanske maria. För dom som inte redan vet så suger jag på singstar, men de tar jag igen på tv-spel där jag är bäst, haha. Tjejer, ni är bäst <3

+ att jag måste erkänna att jag saknar Sonny.

I don't want to fall to pieces,
I just want to sit and stare at you,
I don't want to talk about it,
And I don't want a conversation,
I just want to cry in front of you,
I don't want to talk about it.


- Ikill3dbarbie (You don't always have to do everything right.)


nycklar som rasslar & känslor som trasslar.

2007-10-29 † 17:41:06
Dagen blev inte som väntat, skulle ju egentligen ner på stan me Minatti, men hon har vart omöjlig att få tag på hela dagen, så jag åkte ner en snabbis själv. Hittade ett linne, en over size t-shirt, en t-shirt, en väst & en over size tröja/ klänning. Så nu är de bara vinterskor som fattas.

image14image15

- Ikill3dbarbie (And I miss you like a child miss the blanket.)


Ingen kommer nånsin hjälpa dig om dom inte vinner på det själva.

2007-10-27 † 19:19:44
Spenderat hela dagen med pappa, va ner på stan och kollade på mobil å så. Jag mår så jävla bra när jag är med dig, du är bäst! Finns ingen som jag saknar så mycket när jag är i Vansbro, jag älskar dig pappa, du är min bästa vän! <3

När vi sitter i bilen på väg ner på stan så går en utlänning över vägen.
Pappa: - Akta dig svarting!
Jag:- Men pappa :o
Pappa: - Han kunde ju blivit överkört, han va ju så svart så man nästan inte såg honom.
Sorry, jag vet att jag har dålig humor, men pappa lyckas alltid få allt att låta så jävla kul.

I kväll blir de troligen film mys med mamma, vill egentligen till falun, men kul att åka tåg dit själv? nää. + att jag inte har nå pengar. Sanna, hoppas du har en super kul kväll!

Sonny, du är så jävla bra!

- ikill3dbarbie (I'm sorry that it took so long to see.)

Hur kan nåt så stort förvandlas, hur kan man tappa lusten att andas.

2007-10-26 † 22:57:28
Nu är jag i Mora då da. Ville vara kvar i Vansbro i kväll egentligen men eftersom att de är som det är just nu så kom mamma & hämtade mig direkt efter skolan. Så nu sitter jag här i källaren helt för mig själv & funderar på om jag ska gå och lägga mig och jag lär väll göra det eftersom det inte finns så mycket annat att göra.
Jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam, och jag känner mig bara så djävla tom ibland.


Hoppade Fernando i dag, gick riktigt bra, lite små fel men va fan. Han hoppade riktigt fint sista rundan.

Jag vill inte att de ska bli som förut, jag vill inte acceptera mig själv som den kalla personen som är på väg tillbaka. Jag villl inte, jag vill inte, jag vill INTE! Tankarna om livet börjar komma tillbaka & just nu känns det som att det inte finns någonting att leva för. Jag börjar säga emot mig själv igen, för jag vet gott och väl att det finns 1000 olika saker att leva för, men varför får jag då upp dom här tankarna ? Som i dag när jag satt i bilen på väg hem kom jag att tänka på hur hade de vart att bara sluta andas? ja, jag vill inte ha tillbaka dom här tankarna, jag vill vara frisk.

Jag har en fråga till alla er, hur ser ni mig?


Vincent - Miss blue

-Ikill3dbarbie (I'm stuck in my own head and I'm oceans away.)

Jag är så trött på att känna mig som en dålig kopia av mig själv.

2007-10-25 † 18:08:41
Kom nyss hem från Mora, har vart ner och införskaffat mig en mössa. Blev en likadan som Sanna eftersom att den va så snygg. Kollade på ny mobil också, men eftersom jag inte kunde bestämma mig så bli de att köpa en på lovet.

Ska väll snart ta och bege mig till Vansbro, känner inte alls för att åka tillbaka dit. Men jag måste väll antar jag. Har ju Bara en lektion i mån så det ska nog gå bra & sen stallet efter lunch. & efter det blir de väll hem och duscha och sen troligen hem till Mora igen på kvällen. Blir väll troligen att umgås lite me Sonny när jag kommer till Vansbro i kväll, kanske nån film eller så.

Just ja, träffade Johanna_girl nere på stan också, fy fan va glad jag blev! har saknat dig så jävla mycket, you make my day! Fan att du ska va borta hela lovet, jag som tänkte tvinga dig att umgås med mig.men men, som du sa, jag kommer ju hem fler gånger.

Jag låser in mig drar ner persiennerna och slänger världen på högen av alla saker som jag bojkottar och jag duckar för alla speglar och blundar så hårt jag kan och försöker glömma men hur kan man glömma sig själv? och jag vet att andra har det värre men hur kan man känna sig så här grå?


One Republic - apologize

- Ikill3dbarbie (I want to scream until no sound comes out.)

Jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam.

2007-10-24 † 23:19:44

Klarade inte av att vänta till lovet, tog tåget hem i dag. Känns som att det är nått väldigt jobbigt som tynger ner mig som fan, jag orkar inte hur mycket som helst, jag tappar snart taget. Men jag kan tyvärr inte sätta fingret på vad det är, och det är då jag känner mig som mest osäker. Så det blev panik ide att åka hem till Mora, där jag hittar lite lugn.

Natten har vart den värsta på länge, tog 2h att sommna & när jag väl har sommnat går mitt jävla larm på mobil igång en gång i timmen. även fast jag stängde av den. Så till slut slängde jag den i väggen, så nu mår den väll ungefär som mig. Så eftersom att jag inte kunde sova nå i natt & + att jag inte mådde nå bra allmänt så blev de inge skola & inte kunde jag sjukanmäla mig heller eftersom mobilen va cp & jag inte hade ett öre på den. men det jag hade mest dåligt samvete över va väll att jag inte kunde ringa & säga att jag inte skulle me bussen i morse & jag har faktist fortfarande dåligt samvete över de.

Du är en tröst för gråtna ögon, du är min fallskärm när jag faller om natten,
Du sover som ett barn åh jag saknar att kunna sova så.


Det var ingen mer än jag själv som visste att jag åkte hem, inte änns mamma, hon fick veta det när jag satt på tåget mellan Borlänge & Mora. men de va väll bäst så, annars hade hon sagt till mig att hålla ut till lovet, men sanningen är den att jag inte hade klarat de.

Varför ska allt kännas jobbigt & fel? all jävla press & alla dessa jävla krav. Jag är inte så psykiskt stark, jag har inte mod att stå kvar och ta allt. Nej, i stället flyr jag, jag flyr från allt, till och med livet. Även fast jag vet att allt kommer i kapp en i slutändan, och då kommer det som en stor jävla käftsmäll, allt kommer att komma på en & samma gång. Jag måste sluta fly från verkligheten, jag måste skaffa mod att stå kvar.

I mån blir de hemstudier för min del, jag orkar inte gå till skolan, jag orkar inte se all blickar som kollar snett på en. Som om man inte skulle passa in, men det kanske är just det: att jag inte passar in? Inte fan vet jag, jag vet ingenting. Men eftersom att Laila sa att de va okej att jobba hemma för min del i mån så blir det så.

Akon - sorry, blame it on me

- ikill3dbarbie ( Keeping it inside is killing me.)


Och nu när du har mig så förlorar du mig aldrig.

2007-10-19 † 12:28:54
Sitter i skolan & gör inte ett skit. Ska väll göra matteprovet & sen dra hem. Inge roligt folk i skolan i da heller, är ju morotsdag så ..

Tror de blir borlänge i kväll. Party party. Måste bara fixa busskort så de inte blir så jävla dyrt. Men de ska nog inte va så svårt, hoppas jag.

du är underbar.

- Ikill3dbarbie (This moment is perfect, please don't go away, I need you now.)

Jag hatar att jag nästan ramlar omkull av minsta vindpust.

2007-10-11 † 15:55:16
allt är helt ut & in och upp & ner just nu, hur ska jag kunna få allt att bli rätt?

Gårdagen var väll rätt okej, skulle plugga, men blev mys hos Pilski i stället. (: mums. Va & gymmade en stund efter skolan också, blev bara en snabbis va så jävla slut efter stallet. Så de blev bastu en halv timme i stället (: skönt som fan. + att jag blev på skitbra.

Allt blir fel direkt jag tänker på dig, fan. Vet inte hur jag ska göra just nu. För jag har inte tid att vänta, jag vill inte vänta. Vad ska jag göra?

- Ikill3dbarbie (I don't know what to do.)

du bara du.

2007-10-08 † 01:10:18
Du gör mig lyckligare än någon annan,
men ändå känner jag mig olyckligast i världen.

RSS 2.0