Mys på Lotus spa.

2008-09-27 † 18:14:53
Ja i dag började jag dagen med ansikts behandling, kunde inte ha blivit bättre. De va lika gött som varje gång & självklart somnade jag.


Nöjd & glad efter besöket på lotus spa!

Sen har jag nästan bara setat vid datorn till & från. Funderar på om jag ska ta en promenad, eller om jag ska ta det när jag kommer till vansbro istället. Tycker mer om att gå i vansbro, så jag väntar nog tills jag har kommit dit. Ska väl försöka få med mig micke också så jag slipper gå själv.

Mitt dåliga samvete tär på mig, får mig att gråta och tappa taget om mitt liv. Men det är ofta jag själv som sätter mig själv i den sitsen, så det är bara att försöka ändra på det.

- ikill3dbarbie

Kjell, runerad pappa.

2008-09-22 † 14:26:18
Ja nu sitter jag i skolan & kollar runt lite på olika sidor efter en bra dator, måste verkligen ha en snarast! Skolan funkar inte utan dator har jag kommit fram till. Så nu ska jag försöka snacka lite med pappa & se om han vill betala, som han lovade mig förut.


Sugen som fan!

- Ikill3dbarbie

Segast av alla ?

2008-09-19 † 23:47:32
ja, jag tror fan att det är Pilski, hon skulle ha kommit för mer än en timme sen, men vart fan är hon ? ingen aning. Hoppas på att hon kommer snart eftersom det börjar bli lite lång tråkigt här. haha Nä nu måste jag slå en pling och se vart hon håller hus.

- Ikill3dbarbie

Peppar peppar, ta i trä!

2008-09-19 † 13:36:01
ja, va ska man säga? I går fick jag för mig att säga att jag va frisk och skulle till skolan i dag, men icke. Vaknade i morse med jobbigare hosta än jag haft på flera dagar och konstaterade att det fan inte blir nå skola ändå. Fan, jag vill verkligen bli frisk nu, tillbaka till skolan, fixa allt jag har missat, träffa sanna!

På söndag blir de till att jobba i stallet, ska vara där halv åtta på söndag. men de ska väl gå bra, bara man slipper gå ut, de hade ju inte vart det bästa för min förkylning.

Nu ska jag gå och rota lite i mickes kylskåp och se om jag hittar nått gått att äta och nå piller eller nått mot hostan.

- Ikill3dbarbie (sometimes time does'nt heal, no not at all.)

sextonde september

2008-09-16 † 20:03:28
har vart lite frånvarande nu när jag vart sjuk, men nu är det på bättringsvägen så jag tänkte jag skulle orka skriva några rader. Har gått och dragit på mig världens förskylning, hostar & nyser, ont i halsen, ont i huvudet och feber, och självklart mensvärk på det också. Så jag ka säga att jag har haft ett helvete i ungefär en vecka, men som sagt, det går mot ljusare tider. Självklart nu när jag håller på att bli frisk har jag smittat ner micke så han är lika dålig som jag har vart, men jag hoppas det går över rätt så snabbt för honom också.

Klickade hem ett silver shampoo från Bellme.se som jag ska prova, får hoppas på att det är bra. :)

Nu ska jag gå iväg till jossan på lite tjejkväll, får se hur länge jag orkar vara där. Men alltid kul att träffa vännena lite när man legat inne i flera dagar nu.

- Ikill3dbarbie

Vilse på kyrkogården

2008-09-11 † 18:42:58
japp, det va precis vad jag & Pilsk lyckades med i går. Skulle ta en extra lång promenad och tänkte prova en ny väg, men hamnade på nått vänster på kyrkogården och gick halvt vilse. Och eftersom vi precis blivit skrämd av en lastbil & en hund får båda lite små panik, men som tur va så hittade vi tillbaka, levande och allt, haha. Tack så jätte mycket för promenaden & allt prat.

I dag blev inte precis som jag tänkt mig, gick hem och skulle vila lite på lunchen eftersom jag hade sån jävla mensvärk, men lyckas somna och vaknar kvart över tre, grattis sara. Inte bra alls, missade både idrotten & Naturkunskapen. Men nu har jag i alla fall hittat nya favorit pillret mot mensvärk, tylenol, nå micke köpte när han va i USA. tummen upp för dom!

- ikill3dbarbie

tionde september

2008-09-10 † 09:16:49
Japp då har man försovit sig & känner sig som världens segaste människa. eftersom jag känner mig som jag vet inte va, typ en sengångare, så tänkte jag att jag skulle försöka pallra mig till skolan till samhällskunskapen som börjar vid 10 tiden. Ingen stress här inte.

I helgen blir det Mora, samma gamla Mora. Jag och mamma ska försöka få tag på Berit & höra lite vad dom har kommit fram till om Chelisia. Så det är bara att hoppas på det bästa & hålla tummarna!

nu blir de frukost & lite tv.

- ikill3dbarbie ( So when you feel like hope is gone, look inside you and be strong.)

nionde september

2008-09-09 † 20:39:17
Jag måste påstå att  Sanna hellström förtjänar en guldmedalj i kamratskap! Finns ingen som lyckas peppa en & få en att känna sig så bra som du gör, tack!

& guldmedalj till micke som är världens bästa pojkvän och står ut med mig!

dagens + : Sanna & monti som har utvecklats så enormt, jätte kul att se! Kämpa på!

- Ikill3dbarbie (<3)

Micke, jag älskar dig!

2008-09-06 † 11:31:03

Tack för att du är så jävla bra!

andra september

2008-09-02 † 22:00:11
Mamma <3

RSS 2.0